Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

CANON FLASH SPEEDLITE EL-100 EU26 . ACCS

Förstasidan Kameror Kameratillbehör CANON FLASH SPEEDLITE EL-100 EU26 . ACCS
Du måste logga in för att kunna handla/se priser.
CANON FLASH SPEEDLITE EL-100 EU26 . ACCS (3249C003)

CANON FLASH SPEEDLITE EL-100 EU26 . ACCS

Artikelnr:
3249C003
EAN:
4549292125450
  • Typ Blixt
Beskrivning

Gör det enklare än någonsin att få bra resultat vid fotografering med blixt
Skapa ett naturligt utseende och känsla genom att låta blixten studsa mot väggar och tak, eller genom att fjärrutlösa den externa Speedlite EL-100. Auto-läget tar hand om de tekniska detaljerna, så att du kan komma igång med blixt för bättre bilder av händelser, familj och vänner.

Fotografering med blixt på ett enkelt sätt
Ljussätt inomhus och utomhus med Speedlite EL-100 – den har större kapacitet än en inbyggd blixt och en inställningsratt för inställning och användning. Den horisontella och vertikala funktionen för indirekt blixt ger ljusare och samtidigt smickrande resultat inomhus och låter dig vara kreativ med ljussättningen.

Bli kreativ
När du är redo att experimentera med ljussättningen har Speedlite EL-100 några fantastiska funktioner som du kan prova. Bland annat stroboskopblixt för att frysa ett motiv i snabba bildserier och synkronisering med andra ridån för att framhäva känslan av fart – båda är suveräna för att fånga rörliga motiv.

Kompakt och kraftfull
Speedlite EL-100 drivs med AA-batterier och väger bara 190 g, vilket gör den tillräckligt lätt att ta med vid familjetillställningar och händelser och få fantastiska resultat. Den har ett ledtal på 26 och ett manuellt zoomhuvud som kan justeras för optimal spridning av ljuset.

Trådlös teknik för kreativ ljussättning
För att få mer tredimensionella ljuseffekter kan du använda Speedlite EL-100 som en trådlös optisk sändare för att utlösa fjärrstyrda blixtar från olika platser eller använda den externt som en optisk mottagare som styrs från kompatibla EOS-kamerahus.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.